DJ's rappers

Tony Star

Boek Tony Star bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Tony Star bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Tony Star? Neem dan gerust contact met ons op.

Sommige mensen zijn geboren om te entertainen… Tony Star is daar één van! Al sinds zijn jongere jaren vind hij het geweldig om muziek te horen en te maken, maar vooral het publiek vóór hem te entertainen. Na zijn TV debuut heeft zijn DJ carrière een enorme boost gekregen, Tony Star kreeg de kans om een indrukwekkende show neer te zetten @ Star Beach, Kreta (Griekenland)!   Tony Star is niet gewoon een DJ bekend van TV die op de play-knop drukt. Na meer dan 200 optredens (alleen al afgelopen jaar!) door heel Nederland en daar buiten, is het hem gelukt om enorm te groeien waardoor hij elk feestje naar een hoger niveau brengt!   Met zijn sterke persoonlijkheid en imposante verschijning past hij op elk feestje dat wel wat dikke beats kan gebruiken!   Style Smashing EDM / Catchy House / Some Hardstyle

Wilt u meer weten over Tony Star?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Tony Star is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Tony Star.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Tony Star ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Tony Star zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Tony Star

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens