Bands

Total Eclipse

Boek Total Eclipse bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Total Eclipse bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Total Eclipse? Neem dan gerust contact met ons op.

De band Total Eclipse heeft inmiddels een staat van dienst opgebouwd binnen de Muziekwereld, die nog steeds groeiende is.

Vijf uitermate professionele vakmensen hebben hun ervaringen verenigd in deze swingende formatie! Stuk voor stuk beroepsmuzikanten die muziek met de paplepel kregen ingegoten.

 Eenmaal kennisgemaakt met Total Eclipse gaat er een muzikale wereld voor U open…..

Dampende muziek, een wervelende bühne show en een ijzersterk commercieel repertoire hebben de band gebracht waar ze nu zijn : één van ’s lands meest gevraagde bands op Feesten, Bruiloften en Evenementen. Daarnaast is Total Eclipse de vaste begeleidingsband van diverse Nederlandse Sterren.

 Front Lady van de band is de blonde Björna. Vanaf haar 11e reisde de kleine Björna al door het land met haar ouders, die ook werkzaam waren in de Muziek Business. Later maakte deze blondine deel uit van de vaste begeleidingsband van Jan Rietman, waarmee ze door heel Nederland tourde met het Los Vast-Spektakel. Björna wist later heel Nederland te imponeren met haar sublieme uitvoering van Nicole’s ‘Ein Bischen Friede’ in Hennie Huisman’s Soundmix Show.

Hiermee vestigde Björna haar naam defintief in Showbizzland, en trad jarenlang solistisch op. Björna miste de gezelligheid van een groep muzikanten, en trad toe tot de succesvolle Black Hills Country Band. Later ontmoette zij haar partner Henny.

Tijdens een zonsverduistering waren ze op zoek naar een naam, en op deze avond ontstond de band Total eclipse. Henny, de grote motor achter de band, en tevens drummer stond aan de wieg van Total Eclipse. Ook Henny was al jong bezig met zijn grote passie, de muziek. Op zijn 6e wist hij feilloos de saxofoon te blazen.

Zijn ouders zagen al vroeg, dat kleine Henny het muzikantenbloed door zijn aderen had stromen. Op zijn 14e trad Henny toe tot de band van zijn ouders. Toen hij mooie Björna tegen het lijf liep, betekende dit de ommekeer en richtte hij Total Eclipse op. Björna en Henny vonden 3 geweldige muzikanten, die het vak als geen ander verstaan. Paolo, verantwoordelijk voor de zang en gitaarpartijen binnen de band, is een rasechte Italiaan.

Het gezegde : ‘al het goede komt van ver’  is zeker van toepassing op deze temperamentvolle Italiaan. Een absolute muzikale toevoeging op de band. Paolo maakte maar liefst 20 jaar lang deel uit van de formatie Greenlight Express, alvorens hij zijn entree maakte in Total Eclipse.

In Jos werd een geweldige toetsenist en zanger gevonden. Als klein jongetje was hij al muzikaal actief op de accordeon. Later richtte hij met zijn broers de band The Funny Five op. Daarna was Jos maar liefst 20 jaar actief bij de Greenlight Express, en begeleidde hij sterren als Frans Bauer en André Hazes. Deze topmuzikant trad later toe tot Total Eclipse. Zijn professionaliteit en enthousiasme zette bij de band de laatste puntjes op de bekende i.

totaleclipse2

Last but not least maakt Gary de band helemaal compleet. Ook Gary heeft Italiaans bloed door zijn muzikale aderen stromen. Hij is verantwoordelijk voor de bas- en zangpartijen binnen de groep. Deze Italiaan kwam voor 1 maand over naar Nederland om in een club te spelen. Echter, Gary kreeg de smaak te pakken en vestigde zich voorgoed in Nederland alwaar deze topmuzikant toetrad tot de Greenlight Express. Later verruilde hij deze band in voor Total Eclipse, waar hij momenteel zijn muzikale capaciteiten volledig tot zijn recht kan laten komen.

Wilt u meer weten over Total Eclipse?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Total Eclipse is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Total Eclipse.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Total Eclipse ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Total Eclipse zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Total Eclipse

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens