Kinderentertainment, Shows

Toverschool on Tour

Boek Toverschool on Tour bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Toverschool on Tour bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Toverschool on Tour? Neem dan gerust contact met ons op.

Toverschool on Tour is een nog nooit eerder vertoonde show met vliegende bezemstelen, toverspreuken, een magische spiegel, betoverde schatkisten en zelfs een sprekende draak. Een verbazingwekende show die inspeelt op de enorme bekendheid en de magische wereld van Harry Potter.

Op ‘uw’ toverschooldag draait alles om de Magic & Mystery show die door Nederlands beste kinderentertainer Bart Juwett wordt gepresenteerd.

Een showprogramma met vele spectaculaire acts, spanning, magie en veel humor. Niet alleen de kinderen maar ook de aanwezige volwassenen zullen hun ogen niet geloven en kunnen volop genieten van een programma boordevol ‘special effects’, spelelementen met leuke prijzen en echte tovenarij!

Wilt u meer weten over Toverschool on Tour?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Toverschool on Tour is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Toverschool on Tour.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Toverschool on Tour ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Toverschool on Tour zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Toverschool on Tour

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens