Tributebands

Tribute to the Cats Band

Boek Tribute to the Cats Band bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Tribute to the Cats Band bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Tribute to the Cats Band? Neem dan gerust contact met ons op.

Bands uit het verleden leven voort via radio of televisie, maar ook door aandacht van fans en nieuwe bands. Het is dan ook prachtig als er weer een band opduikt die in de sporen treedt van een grote popgroep. In 2003 ging deze eer naar The Cats, de Volendammer succesformatie, die niet meer weg te denken valt uit de Nederlandse popgeschiedenis.

Het begon midden jaren ‘60 toen The Cats na het winnen van een talentenjacht werden voorgesteld aan dj Jan van Veen. Manager Jan Buys en producer Klaas Leyen ontfermden zich over de groep en eind 1969 hadden The Cats al drie nummer één hits, één nummer twee en één nummer drie notering op hun naam staan. Een ongeëvenaarde prestatie, die werd beloond met een Edison.??

Veel goud en onderscheidingen volgden, onder meer voor de verkoop van een miljoen exemplaren van ‘One Way Wind’. In 1974 eisten de vele tournees hun tol: The Cats gooiden de handdoek in de ring na een trip door de VS. Ze bleven echter platen maken. Er volgen nog een aantal succesvolle singles en albums. Maar het doek valt als Piet Veerman in 1985 definitief voor een solocarrière kiest.

De lange serie prachtige nummers zorgt ervoor dat de Volendammers nog altijd hot zijn. Dit bleek tijdens een onvergetelijke avond in 2002 toen muzikale fans een ode aan The Cats brachten. De missie om iedereen een nostalgische avond te laten beleven slaagde op een grandioze manier. Reden voor een vervolg: de Tribute to the Cats Band treedt nu op in het hele land. Natuurlijk speelt de band dan gouden Cats-nummers, maar er is inmiddels ook eigen werk.

De registratie van een optreden in 2004 is op dvd uitgebracht onder de titel: Tribute to the Cats Band “Live in Volendam”. In 2007 is de single ‘Walking In The Rain’ uitgekomen en in datzelfde jaar verscheen een cd/dvd-box. De eerste cd Songs to Remember bestaat uit 16 eigen songs en de tweede cd bevat tien Cats Classics. Op de dvd staat de live-registratie van een optreden in Volendam. In 2008 kwam de dvd Acoustic, opgenomen in de huiskamer van Jan Veerman. De dvd Time, wederom met mooie Cats nummers en nieuw eigen werk, verscheen in 2009.

Wilt u meer weten over Tribute to the Cats Band?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Tribute to the Cats Band is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Tribute to the Cats Band.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Tribute to the Cats Band ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Tribute to the Cats Band zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Tribute to the Cats Band

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens