Trio's

Trio Parttime

Boek Trio Parttime bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Trio Parttime bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Trio Parttime? Neem dan gerust contact met ons op.

Parttime is een gedreven 3 mans-formatie uit het Gelderse Druten en vertaalt elk optreden in een echte performance. Ze verzorgen de muzikale noot op bruiloften, partijen, personeelsfeesten, dansavonden, braderieën, kermissen, carnaval en staan garant voor een geslaagd feest.

Ons repertoire is geschikt voor jong en ouder publiek. We zijn bedreven muzikanten die spelen met heel veel plezier en dat is te horen! Veel humor, een vriendelijke houding en verzorgde kleding zorgen voor een goede presentatie.

Moderne apparatuur zorgt ervoor dat een perfecte geluidskwaliteit gewaarborgd is, waarbij een acceptabel geluidsniveau een belangrijke rol speelt.

Kortom…..

Trio Parttime….Een coverband met ervaring, dynamiek, enthousiasme en bovenal gezelligheid.

Wilt u meer weten over Trio Parttime?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Trio Parttime is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Trio Parttime.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Trio Parttime ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Trio Parttime zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Trio Parttime

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens