Shows, Trio's

Trio Roept u maar

Boek Trio Roept u maar bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Trio Roept u maar bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Trio Roept u maar? Neem dan gerust contact met ons op.

Uw ultieme akoestische trio is een feit: Trio Roept U Maar! U bepaalt wat wij spelen, uit ons hoofd en op uw verzoek! Akoestisch, mobiel, grappig, muzikaal én altijd spontaan. U roept maar en deze akoestische avonturiers spelen het ter plekke voor u. Virtuoos en mobiel draadloos versterkt komen wij op ieder gewenst volume krachtig uit de hoek.

Met zang, contrabas, akoestische gitaar en cajón vervullen wij al uw muzikale wensen!

Wilt u meer weten over Trio Roept u maar?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Trio Roept u maar is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Trio Roept u maar.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Trio Roept u maar ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Trio Roept u maar zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Trio Roept u maar

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens