Bands

Truus Trut & de Terlenka’s

Boek Truus Trut & de Terlenka’s bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Truus Trut & de Terlenka’s bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Truus Trut & de Terlenka’s? Neem dan gerust contact met ons op.

Op de immer durende zoektocht naar talent stuitten scouts in een enclave op de Veluwe op een unieke familie.

Op een boerenplaats, verborgen tussen struikgewas en bomen troffen zij daar 5 broers en een zuster aan, die gezamenlijk leven in een boerderij waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Alhoewel de moeder  de wereld in is ingegaan, een glamour leven heeft geleidt en als rijpere vrouw weer terug is op het oude honk.

Het gezin stamt uit een zeer conservatief geslacht, maar heeft zich na het verscheiden van pa, Kees Trut,  en dwars tegen hun geloofsovertuiging in, toch enkele hedendaagse verworvenheden eigen gemaakt.

Zo beschikken T.T.E.D.T.  als een van de weinigen in de regio over radio en tv.

E.O. en Tros zijn de favoriete tv-omroepen en de radio staat steevast afgestemd op Radio NL.

Ook houden zou er een gezamenlijke hobby op na.

Na gedane arbeid musiceren zij dagelijks in de grote boerenschuur. Het is niet verwonderlijk, dat mede onder invloed van hun conservatieve achtergrond, de belangstelling van de familie sterk uitgaat naar het Hollandstalig repertoire.

Frans Bauer, André Hazes, Ronnie Tober, Corry Konings en Koos Alberts zijn enkele van hun favoriete artiesten waarvan zij alle platen in huis hebben en geen tv-special overslaan! 

Ons voorstel om Nederland kennis te laten maken met de familiehobby stuitte in eerste instantie op veel weerstand, wereldvreemd en eenkennig als broers en zuster zijn.

Maar na een paar zeer suksesvolle try-outs ging de familie alsnog overstag en daarom kunnen wij u vol trots presenteren:

Truus en haar broers Theo Jr., Tinus, Teun, Ted en Tommy brengen een avondvullend programma, met louter smartlappen van hun grote helden Corry Konings, Frans Bauer & Marianne Weber, André Hazes, Ronnie Tober, Jacques Herb, Bonnie St. Claire, Henk Wijngaard, Koos Alberts, en ga zo nog maar even door.

Kortom: alle vaderlandse coryfeeën bijeengebracht in een wervelend programma met een zeer hoog meezinggehalte.

De afgelopen jaren werden diverse eigen singles uitgebracht, die stuk voor stuk gedraaid werden (en nog worden) bij de Nederlandstalige zenders. Ook de bijbehorende videoclips waren en zijn te zien bij o.a. TV Oranje. Natuurlijk maken sindsdien ook de eigen platen vast deel uit van het live-repertoire.

De opnamen van het debuut-album zijn inmiddels afgerond en onderhandelingen met een platenmaatschappij omtrent de release zijn in volle gang.

Om de knusse, oerhollandse familiesfeer met wereldse  invloeden en geneugten te behouden en de optredens toch iets ‘eigens’ en vertrouwds mee te geven wordt als podium-entourage een deel van de huisraad meegenomen.

Wars van frivoliteiten wenste de familie overigens aan de eigen -zondagse- kleding geen concessies te doen..

Kortom: Truus Trut & de Terlenka’s, voor als het

ècht feest mag worden !

Wilt u meer weten over Truus Trut & de Terlenka’s?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Truus Trut & de Terlenka’s is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Truus Trut & de Terlenka’s.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Truus Trut & de Terlenka’s ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Truus Trut & de Terlenka’s zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Truus Trut & de Terlenka’s

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens