Presentatrices

Vajèn van den Bosch

Boek Vajèn van den Bosch bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Vajèn van den Bosch bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Vajèn van den Bosch? Neem dan gerust contact met ons op.

In januari 2017 stond Vajèn samen met Simone Kleinsma, Jim Bakkum, Stanley Burleson, Carolina Dijkhuizen, Tony Neef op het toneel in Musicals in Concert – Live on Tour. In 2012 heeft Vajèn deelgenomen aan The Voice Kids. Haar auditie sloeg in als een bom en vele bekende Nederlanders tipten haar als winnares. Vajèn werd daarin tweede, ze verloor van Fabiënne Bergmans. In 2013 zong ze samen met haar Droomvlucht collega, Doris Baaten, tijdens de opening van Aquanura in de Efteling. Tevens trad ze in datzelfde jaar op met Leona Philippo en Miranda van Kralingen tijdens de uitreiking van het eerste exemplaar van het Droomboek voor de Koning.

In 2014 speelde Vajèn in het achtste seizoen van de Nederlandse NCRV-jeugdserie SpangaS de rol van Juliëtte Vrolijks. En presenteerde ze samen met Keet het televisieprogramma Wie-o-Wie Zingt Do-re-mi?. In 2015 speelde Vajèn in de film, SpangaS in Actie, waarin ze ook te zien was als Juliëtte Vrolijks. In 2016 was Vajèn te zien als Moon van Panhuys in de nieuwe serie Nieuwe Tijden. De serie werd uitgezonden op RTL 4 en is te zien via Videoland. Ook speelde ze de hoofdrol van Zoë in de muzikale film Hart Beat. En was ze te zien in de televisieserie Ghostrockers als Fenne. Vanaf oktober 2017 is Vajèn te zien in de televisieserie De Spa. Vajèn spreekt regelmatig stemmen in voor verschillende televisieseries, voorstellingen en films. Ze heeft onder andere de stemmen ingesproken van Fuli in De Leeuwenwacht en spreekt de stem in van Vaiana. Ook heeft ze verschillende titelsongs voor films ingezongen en is ze te horen in de WNF commercial Er is nog een Wereld te Winnen met het nummer ‘Walking in the Air’.

Wilt u meer weten over Vajèn van den Bosch?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Vajèn van den Bosch is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Vajèn van den Bosch.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Vajèn van den Bosch ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Vajèn van den Bosch zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Vajèn van den Bosch

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens