Meet & greet

VALERIO

Boek VALERIO bij Diamonds Entertainment. Wanneer u VALERIO bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van VALERIO? Neem dan gerust contact met ons op.

Je komt binnen bij BNN en mag meteen de strijd maar aan met Dennis Storm. Klinkt misschien niet voor iedereen aantrekkelijk, maar Valerio Zeno nam de uitdaging maar wat graag aan. Botsen met een paar afgeraden wagens, de clown uithangen in het circus en de casanova spelen in de kroeg. Valerio voelde zich meteen thuis bij BNN!

Naar bed met…
Valerio wordt op 2 januari 1984 geboren in Amsterdam. Als klein Italiaantje weet hij al vroeg dat hij bij de tv wil gaan werken. Na een avontuurtje achter de camera bij Big Brother volgt een spoedcursus bij 6Pack (wie is er niet groot mee geworden). Na twee seizoenen 6Pack stapt Valerio over naar TMF, waar hij dagelijks bij wildvreemde mensen in bed kruipt in Wakker Worden Met Valerio.

Alles is Liefde
Valerio in de sneeuw, Valerio duikt onder, Valerio’s Datingshow en de TMF Awards volgen. In 2007 verschijnt de presentator voor het eerst in een speelfilm; de door Kim van Kooten geschreven romantische komedie Alles is Liefde met Carice van Houten, Paul de Leeuw, Chantal Janzen, Marc-Marie Huijbregts en Wendy Van Dijk.

Je Zal Het Maar Hebben
Bij BNN gaat Valerio meteen vol aan de slag. Voor je Zal het maar hebben gaat hij met jongeren op pad die, ondanks hun ziekte, afwijking of aandoening, hun lust for life niet hebben verloren. Ondertussen voert hij met Dennis een keiharde strijd in Dennis vs Valerio om uit te maken wie de echte kerel is. Die strijdbijl wordt weer begraven als de twee op zoek gaan naar een nieuwe presentatrice in het programma Sterretje Gezocht. Na de nodige bitchfights wordt in deze show Geraldine Kemper gevonden.

Loverboy
Valerio zit in 2009 ook op de strandstoel van het improvisatieprogramma De Badgasten. Hij is de volstekt onrechtvaarige spelleider en vist naar de suggesties uit het publiek voor een locatie of relatie van de spelers. Hierna spant hij weer samen met zijn BNN-vriend om het woord Loverboys terug te brengen waar het hoort: de liefde. De presentatoren gaan op pad om lovers en singles te helpen versieren, aan te maken, op te frissen, bij elkaar te brengen uit te te maken. Wanneer de cupdio’s hun werk weer gedaan hebben gaat Valerio op zoek naar de beste in De Beste Slager 2010. Een show waar gewone, hardwerkende mensen een keer kunnen laten zien dat ze de beste van Nederland zijn. Zo vindt hij bijvoorbeeld een timmerman die nooit de plank misslaat, een slager die precies weet wat voor vlees hij in de kuip heeft en een banketbakker die altijd de kers op de taart zet.

Valerio test
2011 begint goed voor Valerio. In januari van dat jaar staat hij namelijk met niemand minder dan Prinses Máxima op de set van De Nationale Geldtest. Valerio ondervraagt verschillende BN’ers over hun geldkennis om uit te zoeken wie zijn financiële mannetje staat. Prinses Máxima praat als erevoorzitter van CentiQ, wijzer in geldzaken, met Patrick over het probleem van jongeren en schuld. Niet veel later onderwerpt Valerio voor het derde jaar de dapperste BN’ers en de kijkers thuis weer aan de jaarlijkse check van hun bovenkamer in De Nationale IQ Test.

Dun door de broek
Volgens eigen zeggen ontbeert Valerio alle eigenschappen van een goede presentator. ‘Ik spreek niet accentloos en vlot, maar met Amsterdamse tongval en nogal monotoon. M’n Engels is om te huilen en ik kan echt geen plaats op een Nederlandse landkaart vinden. BNN vindt Valerio juist helemaal geschikt voor op de beeldbuis: de presentator heeft lef en blijft altijd zichzelf. En als het wel een keer dun door zijn broek loopt levert dat pracht-tv op!

Wilt u meer weten over VALERIO?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over VALERIO is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van VALERIO.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over VALERIO ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over VALERIO zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
VALERIO

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens