Carnaval, Zangers

Vieze Jack

Boek Vieze Jack bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Vieze Jack bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Vieze Jack? Neem dan gerust contact met ons op.

Vieze Jack is de meest sexy feest artiest van de Nederlandse showbusiness.


Zijn hit “Captain Jack” is meer dan 5 Miljoen keer bekeken op YouTube en is door het Brabantse publiek verkozen tot beste carnavalsplaat van 2016. Elk jaar brengt Jack een nieuwe rammer van een feesthit uit en nu is hij niet meer weg te slaan van de Nederlandse podia.

Zijn videoclips kunnen op YouTube telkens weer rekenen op miljoenen views. En niet alleen op YouTube; zijn feestplaat “De Hut Verbouwen” veroverde begin 2020 de nr.1 positie in de iTunes hitlijst.

De single “Niet naar huis toe” kwam als een raket binnen in de Foute 1500 van Qmusic, en ook voor het najaar belooft Jack met een kneiter van een foute feestplaat te komen.

Vieze Jack is een enthousiast podiumbeest en beschikt over een bijzonder improvisatievermogen dat hij gebruikt om met het publiek te interacteren.

Met meer dan 15 jaar fulltime podiumervaring speelt Jack in een handomdraai de zaal plat en weet hij iedereen om zijn vinger te winden.
Natuurlijk neemt Jack altijd zijn sexy danseressen mee; De Jacketietas!

Wilt u meer weten over Vieze Jack?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Vieze Jack is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Vieze Jack.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Vieze Jack ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Vieze Jack zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Vieze Jack

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens