Instrumentalisten

Vlado Kumpan en zijn Muzikanten

Boek Vlado Kumpan en zijn Muzikanten bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Vlado Kumpan en zijn Muzikanten bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Vlado Kumpan en zijn Muzikanten? Neem dan gerust contact met ons op.

De kapel De Zuid-Moravische blaaskapel “Vlado Kumpan en zijn Muzikanten” geldt als één van de beste kapellen van de hedendaagse blaasmuziek. Als Vlado Kumpan in de herfst van 2001 de kapel opricht, heeft hij de beste muzikanten uitgezocht. Alle kapelleden zijn afgestudeerd aan het Conservatorium en/of de Muziekhogeschool. De meeste van hen hebben al de nodige muzikale werkervaring opgedaan in andere kapellen als Mistrinanka, Gloria, of Moravanka. De uit 13 leden bestaande kapel weet haar publiek kennelijk te boeien met haar gevoelige, professionele muziek want begin dit jaar heeft de kapel van Vlado Kumpan al meer dan 30 optredens in Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, België en Nederland op het programma staan. Er zij n momenteel al 4 CD’s uit van deze nieuwe formatie, terwijl een paar muzikanten in de kapel al één of meerdere solo-CD’s op hun naam hebben staan. Daarnaast hebben enkele muzikanten zich als uitstekende componisten gemanifesteerd. Deze leden en de bekende componist Miroslav R. Prochazka schrijven de meeste composities voor “Vlado Kumpan en zijn Muzikanten”. Op dit moment wordt “Vlado Kumpan und seine Musikanten” beschouwd als de beste en meest succesvolle kapel uit Tsjechië. De kapelleider Vlado Kumpan werd op 11 april 1972 in Skalica in Slowakije geboren. Reeds op zevenjarige leeftijd kreeg hij zijn eerste trompetles en op zijn veertiende meldde hij zich aan bij het Conservatorium in Bratislava waar hij 6 jaar zou studeren. Hierna volgde een4-jarige studie aan de Muziekhogeschool, eveneens in Bratislava. Tijdens zijn studie speelde Kumpan 2 jaar in het Nationaal Theater van Bratislava en 2 jaar in het Slowaakse Televisieorkest. Daarnaast heeft hij bij diverse orkesten en kapellen gespeeld, o.a. Moravanka, Mistrinanka, Moravenka, Gloria, Zadovjaci en Michael Klostermann. Met deze kapellen heeft hij meer dan 30 CD’s gemaakt. Daarnaast heeft hij reeds 6 soloproducties op zijn naam staan.

Wilt u meer weten over Vlado Kumpan en zijn Muzikanten?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Vlado Kumpan en zijn Muzikanten is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Vlado Kumpan en zijn Muzikanten.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Vlado Kumpan en zijn Muzikanten ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Vlado Kumpan en zijn Muzikanten zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Vlado Kumpan en zijn Muzikanten

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens