Carnaval, Zangeressen

Wendy Krete

Boek Wendy Krete bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Wendy Krete bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Wendy Krete? Neem dan gerust contact met ons op.

Ik zing al mijn hele jeugd mee met de Nederlandstalige liedjes, een aantal jaar later ben ik begonnen met zingen door dat ik leuk bleef vinden.
Ik ben begonnen op een verjaardagfeestje en ergens in een café de microfoon te pakken niets was me te gek als ik mezelf maar kon laten horen en mensen kon vermaken.
Later ben ik moeder geworden en heb ik de keuze gemaakt om voor mijn kinderen te zorgen en het was me te lastig om voor mijn kinderen te zorgen en dat te combineren met optreden op het podium.
Nu mijn kinderen wat zelfstandiger zijn is het makkelijk om oppas te hebben en kon ik mijn zangcarrière weer oppakken en dat doe ik ook met liefde het podium weer op ik vind het heerlijk om nog steeds de levensliedjes te kunnen zingen en de mensen vermaken.
Nu kan ik dit ook professioneel doen door middel van een eigen singel die we aan het produceren zijn maar ook door de uitstraling op het podium.
Ik zing momenteel cover liedjes van oa. Marianne Weber, Colinda, Sieneke, Corry Konings en ga zo maar door en daarom is er echt de potentie om een eigen Levenslied sound te creëren
en lekker de rest van de wereld mijn muziek te laten horen die ik vroeger als klein meisje ook heb kunnen zingen en zo mijn droom uit te laten komen .

Wilt u meer weten over Wendy Krete?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Wendy Krete is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Wendy Krete.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Wendy Krete ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Wendy Krete zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Wendy Krete

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens