Zangers

Wesley Ponsen

Boek Wesley Ponsen bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Wesley Ponsen bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Wesley Ponsen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wesley Ponsen begint zijn carrière zo als vele volkszangers in de kroeg. De eerste optredens komen en ook de eerste single “Laat me niet alleen” laat niet lang op zich wachten, in maart 2010 is het zover de eerste single release is een feit, deze single komt uit handen van niemand minder dan Manfred Jongenelis de voormalig accordeonist van Andre Hazes.

Na de eerste single release die gepresenteerd werd door Nick Nielsen kwam de vraag of Wesley mee wilde doen aan een talenten jacht in Oosterhout, de prijs voor de winnaar zou zijn een single opnemen bij Edwin van Hoevelaak en een optreden op het grote podium van Oosterhout live. Wesley besluit mee te doen en met succes, hij wint en laat iedereen versteld staan met zijn enorme zang kwaliteiten.

Na de winst nam Wesley twee single op bij Edwin van Hoevelaak met de titels ‘is het alweer zo laat’ en ‘Leven zonder jou’ vooral de laatste doet het erg goed, nadat niemand minder dan Willeke Alberti de single persoonlijk uitreikt komt deze op positie 73 van de mega top 100. Ook zong Wesley een geweldig duet met Willeke ‘de glimlach van een kind’ .

Er gebeurde heel veel in een korte tijd maar het blijkt nog sneller te kunnen gaan. Wesley nam weer contact op met Manfred Jongenelis voor een nieuwe single, en wat voor 1. Uit deze samenwerking komt het liedje ‘laat mij maar gaan’ dit liedje zorgt ervoor dat de nationale bekendheid van Wesley misschien wel verdubbelt, want met dit liedje bereikte hij een hoogtepunt in de mega top 100 maar liefst op nummer 16.

Ook in het land groeit het liedje uit tot een ware feesthit en Wesley word gevraagd om op te treden in de Heineken Music Hall bij het concert van Wolter Kroes. Ook daar bleek dat het liedje erg leefde in het land want de HMH stond bij de eerste klanken van het liedje al helemaal op zijn kop. Nu is het 2013 en de naam Wesley Ponsen is al lang geen vreemde meer in de muziek wereld. 26 juli 2013 is de release datum van zijn single ‘Laat mij maar gaan’ remix by dj Goldfinger en ook zijn debuut album zou dit zelfde jaar nog uitkomen.

Wilt u meer weten over Wesley Ponsen?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Wesley Ponsen is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Wesley Ponsen.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Wesley Ponsen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Wesley Ponsen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Wesley Ponsen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens