Zangers

Wesly Bronkhorst

Boek Wesly Bronkhorst bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Wesly Bronkhorst bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Wesly Bronkhorst? Neem dan gerust contact met ons op.

Als een artiest steeds vaker voor optredens wordt gevraagd, van ieder optreden een groot feest weet te maken, in de ArenA heeft gestaan voor een uitzinnige menigte van 40.000 mensen en een grote groep trouwe fans heeft die naar ieder optreden komt kijken, kan dat maar één ding betekenen: Wesly Bronkhorst, de rasechte Amsterdamse zanger is een artiest die nog veel van zich zal laten horen!

De passie voor het zingen en de liefde voor zijn publiek zitten diepgeworteld in deze 30-jarige zanger en dat is te zien! Iedere keer weer weet hij de zaal voor zich te winnen met zijn innemende verschijning en overtuigende performance.

Als kind was Wesly al veel met muziek bezig. Van jongs af aan hield hij er al een eigen stijl op na: “Op school was iedereen fan van de ‘Backstreetboys’ en ‘Take That’, toch bleef hij thuis gewoon de platen van ‘The Cats’ en ‘Elvis’ draaien. Eigenlijk wil hij nog steeds graag nét even anders zijn dan andere Nederlandstalige artiesten, hij wil zichzelf graag onderscheiden.”

De periode bij Café Bolle Jan in Amsterdam is een ommekeer in Wesly’s carrière geweest. Drie jaar lang was hij daar één van de vaste zangers. “Bij Café Bolle Jan heeft hij veel geleerd. Op het gebied van zingen maar zeker ook op het gebied van contact met zijn fans. De fans zijn enorm belangrijk voor hem, Wesly onderhoud daarom graag een warm contact met ze. Bovendien houd hij van gezelligheid en is graag onder de mensen, dus dat komt goed uit.”

In de loop van de tijd heeft Wesly op tal van grote podia zijn opwachting gemaakt: het Jordaanfestival, de viering van honderd jaar Albert Cuyp in Koninklijk Theater Carré, Grootse Gala’s en Bedrijfsevenementen maar zijn hoogtepunt beleefde hij toch wel in mei 2008 tijdens het concert ‘Samen met Dré’ in de Amsterdam ArenA. “Hoe groot een zaal is maakt hem niet uit. Wesly kan enorm genieten van een feesttent met vierduizend man, maar ook van optredens voor kleinere groepen. Als de mensen het naar hun zin hebben en goed reageren, heeft Wesly een topavond.

Het meest trots is Wesly op zijn optreden in de Amsterdam ArenA, tijdens het concert ‘Samen met Dré. Een prachtig ballet, een grandioos orkest en veertigduizend mensen in het publiek. Wesly zong ‘Zeg Maar Niets Meer’ en het stond als een huis.” Dat is nu precies wat Wesly zo bijzonder maakt, waar hij ook optreedt, iedereen doet mee en het wordt altijd een groot feest.

Wesly timmert flink aan de weg. Eind 2003 gooide hij hoge ogen met zijn eerste single en zelfgeschreven nummer ‘De Zon Die Schijnt’. In 2007, als Wesly met productiemaatschappij Cat Music in contact is gekomen, brengt hij nog drie singles uit: De single ‘Pijn’, was een veel gedraaid nummer op Radio 2. ‘De Lucht was Blauw’, kwam op nummer 23 in de Mega Charts en verscheen op het verzamelalbum Après Ski deel 19. ‘Kom Maar Bij Mij’ verschijnt als laatste single vlak voor het uitkomen van het gelijknamige album ‘Kom Maar Bij Mij’ dat november 2007 uitkomt.

De single ‘De Bouw Maakt Het’ die Wesly in december 2007 uitbrengt, blijkt een schot in de roos. Het nummer is vaak op de Radio te horen en wordt daar ook vaak aangevraagd. In 2008 kan het publiek genieten van twee EK-hits van Wesly: ‘Oranje Is Voor Iedereen’ en ‘Kom Vrienden’. En ook tijdens de feestdagen laat Wesly van zich horen als hij in december 2008 het nummer ‘Het Is Weer Kerstfeest’ uitbrengt. Met het nummer WY bereikte Wesly nummer 57 in de Dutch Mega Charts maar bracht zoveel aandacht dat er een geheel nieuwe versie speciaal voor het huwelijk van Wesley Sneijder en Yolanthe werd geproduceerd. In de media werd breeduit aandacht besteed aan de opningsdans van het echtpaar tijdens het huwelijk live vertolkt door Wesly Bronkhorst. 

November 2010 werd de single”Ik hou niet meer van jou” uitgebracht en stond een aantal weken hoog in de hitlijsten. Mei 2011 brengt Wesly zijn nieuwe single “Duizend Dromen” uit en waren de reactie’s erg positief. Tevens werd de single “Jij en Ik” waarin Wesly een popy achtige sound ten gehore bracht uitgebracht. 2012 bracht Wesly zijn kroegenhit “Kom allemaal maar in mijn armen” uit waarmee hij hoog in de hitlijsten stond. Begin 2013 duikt Wesly Bronkhorst samen met de bekende componisten en tekstschrijvers Emile Hartkamp en Norus Padidar de studio in om een mooi nieuw album te produceren ,waarvan de eerste single “ Als jij had gedacht” begin Mei 2013 wordt uitgebracht en de reacties enorm positief zijn. Ook voor 2013 staan er mooie optredens gepland en zal het nieuwe album in September worden gepresenteerd.

Wesly is een spontane en enthousiaste zanger die vooral staat voor onvervalste Hollandse gezelligheid. Een aanrader voor daar waar het echt een feest mag worden!

Wilt u meer weten over Wesly Bronkhorst?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Wesly Bronkhorst is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Wesly Bronkhorst.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Wesly Bronkhorst ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Wesly Bronkhorst zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Wesly Bronkhorst

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens