Presentatoren, Publieksevenementen, Shows, Zakelijke evenementen

Wijdbeens report

Boek Wijdbeens report bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Wijdbeens report bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Wijdbeens report? Neem dan gerust contact met ons op.

Imitator Bart Juwett zet een perfecte imitatie neer van André van Duin’s creatie Wijdbeens Report. Met de typische André van Duin humor zal Bart als Wijdbeens uw evenement als reality verslaggever verslaan.

Ook voor het maken van bedrijfsfilmpjes is dit uitermate geschikt. Op een humoristische wijze neemt Wijdbeens uw bedrijf onder de loep. Eigenlijk is Jan Wijdbeens met zijn Wijdbeens Report overal inzetbaar. Overal waar iets gebeurd is Wijdbeens van de partij en… een graag gezien gast.

De animatie bestaat uit twee personen: Bart Juwett als Wijdbeens en een regisseur/cameraman(animatie).

Professionele cameraman / regisseur– Opname bij bijv. receptie, speech in feest zaal, zang optredens, feest publiek (niet tot het eind van de avond noodzakelijk), interviews met wijdbeens report.
– 1 postproductie dag (monteren)
– Het eindproduct wordt een (compilatie) film op DVD master DVD
– 1 cameraman

Onder de werkzaamheden vallen: regisseren, filmen, editen en het afleveren op twee master DVDs.

Montage tot professionele film
De mogelijkheid bestaat dat er van de (feest)registratie een professionele film wordt gemaakt. Afhankelijk van uw wensen maken wij een ‘trendy’ clip of een attractieve film met alle hoogtepunten van het evenement. Er zijn verschillende manieren van editing, de afwerking van een film kost veel tijd maar brengt een veel mooier resultaat. Denk hierbij aan het extra gebruik van filters, het gebruik van beter uitgewerkte titels en de mogelijkheid tot het gebruik van special effecten. Elk shot kan apart gefilterd en tot de milliseconde op maat gepast worden. Deze methode haalt het beste uit filmopnames met als resultaat een maximale kleurbewerking en kwaliteit in effecten.
– Montage o.l.v. professionele regisseur
– Incl. modernste software & hardware tools.
– 5 postproductie dagen (editen)

Wilt u meer weten over Wijdbeens report?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Wijdbeens report is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Wijdbeens report.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Wijdbeens report ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Wijdbeens report zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Wijdbeens report

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens