Carnaval

Wilbert Pigmans

Boek Wilbert Pigmans bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Wilbert Pigmans bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Wilbert Pigmans? Neem dan gerust contact met ons op.

Wilbert Pigmans

Een optreden van Wilbert is een ware feestexplosie. Niets is hem te gek, noem een titel en hij zingt het!

Wilbert wordt daarom ook vaak bestempeld als de wandelende jukebox. Tijdens zijn optredens volgen de actuele hits en medleys elkaar in hoog tempo op.

Stilstaan is dus onmogelijk tijdens een optreden van Wilbert.

Van noord tot zuid, van Spanje tot Oostenrijk, van kroeg tot discotheek, van beachparty tot après-ski feest,

overal weet Wilbert het publiek voor zich te winnen met zijn geweldige performance, en is dan ook een graag geziene gast op feesten en partijen.

Wilbert Pigmans is bekend van de kroegenhit ‘De Toreador’ een feestcover van de grote Jacques Herb hit.

Wilt u meer weten over Wilbert Pigmans?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Wilbert Pigmans is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Wilbert Pigmans.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Wilbert Pigmans ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Wilbert Pigmans zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Wilbert Pigmans

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens