Oktoberfest

Wir sind spitze

Boek Wir sind spitze bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Wir sind spitze bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Wir sind spitze? Neem dan gerust contact met ons op.

Zo heet de party-apres-ski band omtrent Paul, Jos, Eric, Maurice en Peter Spitze, oftewel de gebroeders Spitze.

Voor een avondje degelijke ?Stimmung? zit je met ?Die Neue Alpen-Spatzen-Buben-Rocker-Schlager-Freunde & Oberkainer-Pop-Rebellen-Kapelle?zeker goed!. Als een wervelwind overdonderen zij het publiek met ?Die Populairsten Polka?s, die Schönsten Schlager, die Rassigsten Rocker und die Blödesten Ballermann-Hits?.

Voeg hier nog een Nederlands- en Limburgstalig uitstapje aan toe gecombineerd met de nodige verkleedpartijtjes, goede PA en spetterende lichtshow en de eigenaardige mix van ?Wir Sind SPITZE!? is een feit. Door de professionele muzikale achtergronden van deze 5 rasmuzikanten geeft een avondje met ?Die Gebrüder Spitze!? 100% feestgarantie!

Wilt u meer weten over Wir sind spitze?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Wir sind spitze is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Wir sind spitze.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Wir sind spitze ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Wir sind spitze zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Wir sind spitze

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens