Zangers

Xerxes Naseri

Boek Xerxes Naseri bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Xerxes Naseri bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Xerxes Naseri? Neem dan gerust contact met ons op.

Deze Amsterdamse rechtenstudent met Perzische achtergrond maakt voornamelijk Nederlandse zouk-muziek, maar is daarbij zijn liefde voor R&B nooit vergeten. Deze combinatie zorgt voor een unieke muzikale mix. Xerxes wordt gezien als hét nieuwe talent op de Nederlandse podia.

Zijn eerste single „Jij bent van mij”, zette hij uit nieuwsgierigheid als gratis download online, waarna het direct een groot succes werd en zelfs enkele weken de nummer 1-positie innam bij radiostation FunX. Inmiddels is de song al bijna 700.000 keer bekeken via YouTube.

Xerxes’ tweede single ‘Geen Twijfel’die sinds enkele maanden uit is, lijkt een nog grotere hit te worden deze zomer. Verschillende stations duiken op de zomerse song waaronder FunX, 100%NL, WildFM, RadioNL en XITE. De clip heeft inmiddels meer dan 350.000 views op YouTube en op Spotify is hij inmiddels meer dan 250.000 keer gestreamd. In de Shazam Top 100 staat hij op 45.

Wilt u meer weten over Xerxes Naseri?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Xerxes Naseri is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Xerxes Naseri.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Xerxes Naseri ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Xerxes Naseri zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Xerxes Naseri

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens