Zangers

Yves Berendse

Boek Yves Berendse bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Yves Berendse bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Yves Berendse? Neem dan gerust contact met ons op.

Yves Berendse, een opkomende ster in de Nederlandse popmuziek, brak door in 2016 met zijn hit ‘Zin In Jou’ na het tekenen van zijn eerste platencontract bij Dino Music. Sindsdien heeft hij met nummers als ‘Vakantieliefde’, ‘Als Ze Danst’ en ‘Lust’ een prominente plek veroverd op Nederlandse podia.

Met de Buma Talent Award voor Beste Nieuwkomer in 2016 en de release van zijn debuutalbum ‘Het Einde van het Begin’ in 2018, toonde Yves zijn groeiende artistieke veelzijdigheid. Hij bracht zijn muziek naar een groter publiek met uitverkochte concerten en “Yves’ Home Sessions” in 2019 en 2020.

In de zomer van 2020 lanceerde hij zijn zomerse hit “Laat het Los” en bracht hij een nieuwe single uit, ‘Hoe Kan Het’, in juli 2021, gevolgd door ‘Voorgoed Voorbij’ in 2022.

Op 2 mei 2022 schitterde Yves Berendse met zijn band in een uitverkocht Concertgebouw, bekronend zijn muzikale reis tot nu toe.

Wilt u meer weten over Yves Berendse?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Yves Berendse is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Yves Berendse.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Yves Berendse ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Yves Berendse zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Yves Berendse

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens