Zangduo's

Zangduo Shirley Taylor & Jason Gilbert

Boek Zangduo Shirley Taylor & Jason Gilbert bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Zangduo Shirley Taylor & Jason Gilbert bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Zangduo Shirley Taylor & Jason Gilbert? Neem dan gerust contact met ons op.

Shirley Taylor wist op 17 jarige leeftijd de landelijke talentenjacht Famous in Scheveningen te winnen. Haar talent werd toen al (h)erkend. Met haar gouden stem en haar stralende lach wist zij de jury toen al te veroveren. Dit was het begin van haar zangcarrière.

Nu een paar jaar later is Shirley al niet meer weg te denken uit de showbusiness. Zij heeft inmiddels een uitgebreid en gevarieerd repertoire opgebouwd en is in staat een avondvullend showprogramma te brengen. Shirley is een bescheiden persoonlijkheid, maar op de bühne verandert zij in een allround artieste.

Jason Gilbert is al heel zijn leven bezig met alles wat rond om muziek leeft.

Als je met Jason spreekt en hem hoort zingen hoor je zijn gedrevenheid en gevoel voor muziek.Op zijn 4e zat hij al uren op het podium te staren naar zijn vader die de klanken van de Indorock liet klinken, de wel bekende The Eastern Aces .

Begin jaren ‘90 is hij begonnen met gitaar spelen en schroomt hij niet om andere instrumenten uit te proberen. Door optredens met zijn Rockabilly band in binnen- en buitenland, solo optredens en musicals heeft Jason zich ontwikkeld tot allround artiest, en is niet meer van het podium af te krijgen

Hun achtergrond en passie voor muziek heeft deze twee allround artiesten bij elkaar gebracht

Shirley Taylor & Jason Gilbert zingen voor U een combinatie van Old time Favorites ’50, ’60, ’70, ’80, ’90 en ’00, Nederlandstalig maar natuurlijk ook de huidige TOP40 ontbreekt er niet aan.

Door het uitgebreide repertoire is het muzikale duo Shirley Taylor & Jason Gilbert geschikt voor elke gelegenheid.

Samen zang, passie voor muziek, interactie met het publiek.. Een waar muzikaal avontuur

Wilt u meer weten over Zangduo Shirley Taylor & Jason Gilbert?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Zangduo Shirley Taylor & Jason Gilbert is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Zangduo Shirley Taylor & Jason Gilbert.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Zangduo Shirley Taylor & Jason Gilbert ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Zangduo Shirley Taylor & Jason Gilbert zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Zangduo Shirley Taylor & Jason Gilbert

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens