Carnaval, Zangers

Zanger Kafke

Boek Zanger Kafke bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Zanger Kafke bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Zanger Kafke? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat als een mooie café grap begon van een aantal vrienden loopt in een paar maanden tijd volledig uit de hand. Zijn eerste single “Onze Dag” is een regelrechte hit. Ondanks de in de eerste maanden niet altijd even zuivere zang blijkt ‘Kafke’ een ras echte entertainer. Binnen een half jaar zijn, zijn nummers al meer dan 500.000 keer gestreamed, is een radio debuut live bij 3FM een feit en gaat het Zuiden elk weekend los op de dansbare Nederlandstalige hitjes van Zanger Kafke!

In 2018 trekt hij de ingezette lijn door. Eind april brengt hij zijn zomerse single ‘Springen’ uit, worden naast tientallen optredens bekende Brabantse festivals zoals Rebirth, Intents en 7th Sunday afgevinkt en wordt de zomer gevierd met een tour langs Lloret de Mar, Albufeira, Gran Canaria, Salou en Mallorca!

Wilt u meer weten over Zanger Kafke?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Zanger Kafke is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Zanger Kafke.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Zanger Kafke ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Zanger Kafke zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Zanger Kafke

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens