Zangeressen

Zangeres Monique

Boek Zangeres Monique bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Zangeres Monique bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Zangeres Monique? Neem dan gerust contact met ons op.

Zangeres Monique van Monique Music.

Monique is een talentvolle coverzangeres die nummers zingt uit de jaren ’60 tot en met de nieuwste Top 40 hits. Muziek is haar passie en dat brengt ze graag over naar het publiek. Op haar eigen wijze brengt ze nummers van onder andere Anouk, Bruno Mars, Loreen  en voor de kinderen K3 en Kabouter Plop. Als u Monique boekt gaat er een wereld voor u open. Bruiloften, kermissen, braderieën, andere feesten en partijen, niets is onmogelijk. 

Ze is te boeken voor een half uur tot een avond vullend programma voor jong en oud. 
Monique is ook in te huren als zangeres bij afwezigheid van uw eigen zangeres.

Haar moto is: 
“Een dag niet gezongen is een dag niet geleefd.”

Wilt u meer weten over Zangeres Monique?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Zangeres Monique is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Zangeres Monique.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Zangeres Monique ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Zangeres Monique zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Zangeres Monique

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens