Bruiloften, Weddingsingers

Zangeres Ryan

Boek Zangeres Ryan bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Zangeres Ryan bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Zangeres Ryan? Neem dan gerust contact met ons op.

Zangeres Ryan is al heel haar leven bezig met muziek. Als klein meisje zong Ryan al voor familie en vrienden. In 1999 deed ze mee aan de Soundmixshow van Henny Huisman en eindigde ze als 3e met het nummer ‘Sacrifice’ in de grote finale. Zangeres Ryan heeft jarenlang ervaring met coverbands en duo’s, maar ook als solo zangeres kan ze prima uit de voeten bij gelegenheden als receptie , opening, zakelijke bijeenkomst, diner dansant of een ceremonie. Haar repertoire bestaat uit easy listening, disco , 80s , 90s, 00s en gezellige Hollands talige muziek. Ryan begeleidt zichzelf met professionele orkestbanden, ook heeft ze haar eigen geluidsinstallatie.
Voor een zangeres die van alles kan, ben je aan het juiste adres bij Ryan

Wilt u meer weten over Zangeres Ryan?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Zangeres Ryan is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Zangeres Ryan.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Zangeres Ryan ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Zangeres Ryan zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Zangeres Ryan

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens