Meet & greet

Zimra Geurts

Boek Zimra Geurts bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Zimra Geurts bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Zimra Geurts? Neem dan gerust contact met ons op.

Zimra Geurts, de naam die alle mannenharten op hol doet slaan. Sinds haar doorbraak eind 2012 is Zimra niet meer uit de media weg te denken en worden haar activiteiten op de voet gevolgd.. Nadat zij door de lezers van Playboy was uitgeroepen tot Playmate van het Jaar 2011 ging het hard met Zimra.

Zimra zat op het Utrechts Stedelijk Gymnasium voor zij op vijftienjarige leeftijd met haar moeder, broer en zussen naar Kaapstad verhuisde, waar haar moeder oorspronkelijk vandaan komt. Zij werd daar op straat gescout door een modellenbureau, waarvoor zij een jaar lang werkte. Op haar zeventiende, na haar school in Kaapstad te hebben afgerond aan de joodse Herzliah High School, verhuisde zij met moeder en zus terug naar Nederland. In 2009 volgde Geurts een opleiding acteren, film en tv aan het TVCollege in Hilversum. In 2011 verhuisde zij met haar moeder en zus opnieuw, ditmaal naar Toronto, waar zij als model werkzaam was en onder andere voor de NOH8 Campaign poseerde.

Zimra stond in 2011 op de omslag van de Nederlandse Playboy, waarvoor zij in oktober Playmate van de maand was. In de decembereditie van de Kroatische Playboy stond ze nogmaals op de omslag, wederom als Playmate van de maand. In de Poolse Playboy was zij in mei 2012 Playmate van de maand. Op 9 februari 2012 werd Zimra door de lezers van Playboy uitgeroepen tot Playmate van het jaar 2011. Na het winnen van die titel keerde zij weer terug naar Nederland voor een fotosessie met Playboy en stond in de juni-editie nogmaals op de omslag van het blad. In 2013 verscheen Zimra in de Zuid-Afrikaanse Playboy als Playmate van de maand februari. Op 14 november 2012 werd Geurts als eerste Nederlandse Playmate, op de Filipijnen uitgeroepen tot Playmate van de wereld. Op 27 december 2012 werd Geurts door stichting Wakker Dier uitgeroepen tot ‘Meest Sexy Vegetariër 2012′.

Ook was zij te zien als verslaggeefster voor GeenStijl, Playboy en VeronicaMagazine.nl en was ze de spraakmakende side-kick van Giel Beelen in 3FM Freaknacht. In de vele tv optredens en interviews die volgde bleek Zimra altijd goed te zijn voor spraakmakende uitspraken. Ook veel besproken was het toen het BNN programma Spuiten & Slikken een beeld van Zimra’s borsten op het Museumplein in Amsterdam plaatste, die binnen 24 uur was gestolen. In het voorjaar organiseerde Zimra haar eigen druk bezochte strandfeest Bunny Beach, dat gepaard ging met een succesvolle campagne met reportage in Panorama, Nieuwe Revu en diverse radio en tv programma’s. En aan de opkomende populariteit en media aandacht van Zimra lijkt voorlopig geen einde te komen.

Wilt u meer weten over Zimra Geurts?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Zimra Geurts is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Zimra Geurts.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Zimra Geurts ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Zimra Geurts zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Zimra Geurts

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens