DJ's rappers

Zingende DJ Robert den Brok

Boek Zingende DJ Robert den Brok bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Zingende DJ Robert den Brok bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Zingende DJ Robert den Brok? Neem dan gerust contact met ons op.

Stelt zich eens voor: u wilt een knalfeest geven en komt er tijdens de voorbereidingen van dit feest achter dat een live-band toch wel schrikbarend duur is. En dat, terwijl u zich nog zo had voorgenomen om ook wat live-entertainment te bieden aan uw gasten.

Dan kunt u natuurlijk terecht bij iedere willekeurige drive-in show, in combinatie met een door u eveneens geboekte feestartiest. Maar… waarom niet iemand boeken die het allebei kan!

Zingende DJ Robert den Brok is in staat om u feest naar een hoger niveau te tillen door de combinatie van zanger en DJ ineen! Daarnaast is Robert ook landelijk bekend bij de grote radiostations zoals o.a. RadioNL, PuurNL, Radio Oranje Nationaal en Holland FM. Maar ook op tv is Robert regelmatig te zien met zijn eigen nummers op bv. TV Oranje en zelfs via internet op Sterren.NL

Maar ook buiten de landsgrenzen begint Robert populair te worden. Zo trad hij al eens een week lang op in Der Tiroler in Kirchberg (Oostenrijk), de plek waar ook Oh, Oh, Tirol werd opgenomen, en stond hij al 2x voor circa 400 uitzinnige Amerikaanse Nederlanders te zingen in The Netherlands Club in New York. In september 2012 heeft Robert zelfs opgetreden voor Nederlands en Egyptisch publiek in Hurghada (Egypte).

Maar ook in Nederland het zingende DJ Robert den Brok al grote optredens achter zijn naam staan. Wat dacht u van optredens tijdens de Nijmeegse Vierdaagsefeesten voor 3000 bezoekers of op het Festival van het Levenslied in Den Bosch 2012 voor maar liefst 6000 bezoekers!

Tijdens het draaien weet Robert regelmatig het publiek te verrassen door achter zijn DJ-Booth vandaag te springen om met feestelijke meezingers het publiek weer even ‘lekker los’ te krijgen. Dit gebeurt meerdere keren per avond, wat zorgt voor een aangename afwisseling.

Dus stop met zoeken: want Robert den Brok is een artiest die beide entertainment-varianten perfect beheerst en dit als geen ander kan combineren.

Uiteraard is Robert ook te boeken als DJ zonder zang (bv. als pauze-act bij optredens van live-bands tijdens kermissen, in feesttenten of bij evenementen) of als tape-act van 1 x 30 of 2 x 30 minuten.

Wilt u meer weten over Zingende DJ Robert den Brok?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Zingende DJ Robert den Brok is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Zingende DJ Robert den Brok.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Zingende DJ Robert den Brok ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Zingende DJ Robert den Brok zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Zingende DJ Robert den Brok

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens