Kinderentertainment, Zangduo's

Zingende Kapsters

Boek Zingende Kapsters bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Zingende Kapsters bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Zingende Kapsters? Neem dan gerust contact met ons op.

Met de show ‘Rock around the Comb’ (letterlijk vertaald ‘Rock rondom de kam’), zorgen de Zingende Kapsters voor een unieke Rock ‘n Roll beleving. Terwijl het publiek een hairdo make-over krijgt van deze spontane Rock ‘n Roll meisjes, zingen ze heerlijke jaren ’50 en ’60 hits. Stilzitten is er bijna niet bij!

Wake up little Susie, Breaking up is hard to do, Jailhouse Rock; stuk voor stuk heerlijke nummers uit de ‘fifties’ en ‘sixties’. Niet alleen de muziek geeft je het gevoel dat je even terug in de tijd bent. De Rock ‘n Roll girls verschijnen in stijl in hun petticoats en zingen de sterren van de hemel, ondertussen maken ze stoere kuiven en kapsels bij iedereen die dat wil.

Na hun show zal iedereen weten wie deze zingende kapsters zijn en zonder twijfel helemaal terug verlangen men naar die befaamde jaren ’50 en ’60.  De act is zowel interessant voor jong als oud, aangezien de Rock ‘n Roll muziek nog steeds van invloed is op hedendaagse muziek, denk maar aan The Baseballs of de aanhoudende populariteit van de film Grease. Ook de kuiven zijn op dit moment weer terug in de mode!

De combinatie van de enorme fascinatie die deze ladies hebben voor Rock ‘n Roll en hun muzikale professionaliteit, zorgt ervoor dat deze act een spetterende toevoeging is voor welk evenement dan ook. U waant zich echt even ‘back in the ’50/’60!

Wilt u meer weten over Zingende Kapsters?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Zingende Kapsters is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Zingende Kapsters.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Zingende Kapsters ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Zingende Kapsters zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Zingende Kapsters

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens