Zangers

Zonzo Basily

Boek Zonzo Basily bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Zonzo Basily bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Zonzo Basily? Neem dan gerust contact met ons op.

Zonzo Basily is absoluut een talentvolle gipsy jazz gitarist. Als kind speelt hij al mee met het orkest van zijn vader en ooms The Basily Gipsy Band. Op zijn veertiende jaar komt hij met zijn eigen orkest The Basily Boys. Een jaar later maakt hij zijn debuut Cd-album ‘The Gipsy Generation’. Daarop volgt een uitnodiging van Jimmy Rosenberg om met hem te spelen in de jazztempel Het Bimhuis. Grappend lachend laat Jimmy het publiek met een knipoog naar Zonzo weten ‘ik ben degene die de snelle solo’s doet hè !’.

Zonzo’s techniek en virtuositeit blijft niet lang onopgemerkt. Hij speelt met Jan Akkerman, Candy Dulfer en Gerard Joling. Dat gebeurt ook in de gipsy jazz: Zonzo speelt o.a. met Stochelo Rosenberg, Dorado Schmitt, Tchavolo Schmitt, Popy Basily, Biréli Lagrène en Paulus Schäfer. Dat heeft zich ook vertaald in optredens voor Koningin Maxima en in populaire TV programma’s zoals DWDD, Koffie Max, Vrije Geluiden VPRO, en RTL Late Night. Met The Basily Boys wint Zonzo het internationale Gipsy Talent Festival 2009 en bereikte de finale van het SBS TV programma Holland Got Talents. Hoogtepunt evenwel is zijn optreden met Gerard Joling in een uitverkocht Ziggo Dome.

Zonzo is een veel gevraagd (studio-) solist en kan zich moeiteloos aan passen in diverse muziekstijlen. Hij groeit daarin nog steeds en laat dat overtuigend horen in de tweede Cd van The Basily Boys ‘Gipsy Swing’.

Wilt u meer weten over Zonzo Basily?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Zonzo Basily is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Zonzo Basily.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Zonzo Basily ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Zonzo Basily zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Zonzo Basily

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens