Carnaval, Exclusief, Kinderentertainment, Publieksevenementen, Zangduo's, Zangeressen

Zus               

Boek Zus                bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Zus                bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Zus               ? Neem dan gerust contact met ons op.

Dit zijn 2 jongen meiden die een passie hebben voor het performen met zijn 2en.

Bo is de oudste van de twee. Sinds februari 2013 maakt Bo deel uit van het zangduo Zus waarmee ze met heel veel plezier optreedt samen met haar zusje Kiki.

Bo is geboren op 6 februari 1997 en is gek op zingen en dansen. Ze is een echt podiumbeest en daarom zal je haar ook niet vaak stil zien staan op het podium.

Kiki is de jongste van het stel. Ze is geboren op 20 oktober 1999.

Toen ze in 2013 begonnen met ZUS had ze nooit durven hopen dat ze samen zoveel leuke momenten zouden beleven.

Bij de 3e single werden Kiki en Bo al gevraagd of ze deze wilde komen zingen bij het tv-programma Zapplive op NPO 3. Inmiddels zijn ze nog meer van dit soort toffe ervaringen rijker, zoals optreden op de Huishoudbeurs, het Mega Piratenfestijn, de Radio NL zomertoer, het Fijnfisjeniecafe van Omroep Brabant, kortom te veel om op te noemen.

Ze zouden niks liever doen dan samen performen. Bij elk optreden zijn ze enthousiast en energiek.

Wilt u meer weten over Zus               ?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Zus                is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Zus               .

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Zus                ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Zus                zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Zus               

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens