Carnaval

Zware Jongens

Boek Zware Jongens bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Zware Jongens bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Zware Jongens? Neem dan gerust contact met ons op.

De Zware Jongens hebben sinds het uitkomen van hun eerste single in het jaar 2000 al meer dan 20 hits gescoord. Hun versie van “Anton aus Tirol” haalde in het jaar 2000 moeiteloos een top-20 notering. De publieksfavoriet “Stil aan de overkant” wordt nog steeds wekelijks in alle stadions vanaf de tribunes gezongen. In 2007 verschijnt hun allergrootste feestknaller tot nu toe. “De Jodeljump” wordt uitgeroepen tot “feesthit van het jaar” en de Zware Jongens ontvangen hiervoor een party-award. Het liedje wordt ondanks een bescheiden notering in de hitlijsten, in alle kroegen en op alle feesten grijsgedraaid en Fokko en Arie treden onafgebroken op. In de wintersportgebieden is De Jodeljump een absolute topper.

Een greep uit het rijke oevre van de Zware Jongens: “Hoog is de zolder”,“De poes van tante Loes” ,“Dorst”, “Bonnie Hoep”,“Rosemarie”, “De allemansdans”, “We heffen de glazen” (een bewerking van “Der Alte Dessauer”) en “Het Bier”. Dit laatste nummer wordt in Duitsland een grote hit in de versie van DJ Düsse & Marry. In het Duits heet het nummer “Wiir”.  Begin 2018 komen de heren met “De Kneu”. Een ode aan hun lievelingsvogel, de Kneu. Ondanks een radio en televisie boycot werd het nummer één van de grootste feesthits van het jaar, met bijna twee miljoen views op Youtube.

Augustus 2018 wordt de Lege Krattenwals – ook wel de Krattenpolka (opnieuw) uitgebracht. Dit lied, al in 2006 opgenomen is nooit op single uitgebracht. Echter dankzij spontane acties tijdens de Nijmeegse Vierdaagse en op het Truckstar Festival in Assen, waar de “Lege Krattenwals” werd uitgevoerd, werd dit lied in de zomer van 2018 een enorme hit op Facebook en op YouTube. Het stond zelfs op nummer 2 bij Dumpert. Begin 2019 komen de heren met Lajuktzng. Wederom een feestnummer van de bovenste plank. De Zware Jongens trekken de lijn door: elke plaat die zij maken is uniek en heeft een hoog feest-gehalte!

De live-optredens van de Zware Jongens zijn één groot doe-en-zing-mee-feest. Het publiek wordt uitgenodigd om mee te doen met allemaal grappige bewegingen en wordt getrakteerd op een enorm leuke show, waarbij stil blijven staan bijna onmogelijk is.

Wilt u meer weten over Zware Jongens?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Zware Jongens is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Zware Jongens.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Zware Jongens ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Zware Jongens zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Zware Jongens

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens